Работилница со Општинските изборни комисии: Софтверско решение за избор на членови на Општинските изборни комисии и Избирачките одбори


Големина на фонт

Целта на оваа работилница е да обезбеди длабински увид и обука за софтверското решение за избор на членови на Општинските изборни комисии и Избирачките одбори.

Овој настан е од затворен карактер и е наменет за релевантните членови на ОИК.

КОГА

од: 20-03-2023 09:00

до: 20-03-2023 12:30

КАДЕ

Хотел Парк, Скопје / Hotel Park, Skopje

Останати настани

Панел дискусија посветена на политичкото рекламирање и интегритетот на изборите

Зајакнати институции спроведуваат фер и ефикасни изборни процеси , Работилници и обуки

03-04-2024

Работилница за акредитирани набљудувачи на изборите

Зајакнати институции спроведуваат фер и ефикасни изборни процеси , Работилници и обуки

30-03-2024

Панел дискусија: Зајакнување на соработката меѓу националните чинители за проценка на изборниот ризик во Северна Македонија

Зајакнати институции спроведуваат фер и ефикасни изборни процеси , Работилници и обуки

27-03-2024