Работилница со ДИК од областа на јавните набавки


Големина на фонт

Со цел зајакнување на капацитетите на Државната изборна комисија и здобивање со најактуелни, релевантни и практични знаења и вештини, ќе се одржи дводневна работилница од областа на јавните набавки.

Овој настан е од затворен тип и негова целна група се вработени во седиштето и подрачните одделенија на ДИК кои се вклучени во процеси поврзани со јавните набавки.

КОГА

од: 12-12-2022 11:00

до: 14-12-2022 13:00

КАДЕ

h. Limak

Останати настани

Панел дискусија посветена на политичкото рекламирање и интегритетот на изборите

Зајакнати институции спроведуваат фер и ефикасни изборни процеси , Работилници и обуки

03-04-2024

Работилница за акредитирани набљудувачи на изборите

Зајакнати институции спроведуваат фер и ефикасни изборни процеси , Работилници и обуки

30-03-2024

Панел дискусија: Зајакнување на соработката меѓу националните чинители за проценка на изборниот ризик во Северна Македонија

Зајакнати институции спроведуваат фер и ефикасни изборни процеси , Работилници и обуки

27-03-2024