Работилница за среднорочен преглед на Стратешкиот план 2021 – 2024 на ДИК


Големина на фонт

Овој настан е од затворен тип и негова целна група се членовите на ДИК и вработени во седиштето и подрачните одделенија на ДИК.

КОГА

од: 07-02-2023 10:00

до: 08-02-2023 15:00

КАДЕ

Хотел Хилтон, Скопје / Hotel Hilton, Skopje

Останати настани

Панел дискусија посветена на политичкото рекламирање и интегритетот на изборите

03-04-2024

Работилница за акредитирани набљудувачи на изборите

30-03-2024

Панел дискусија: Зајакнување на соработката меѓу националните чинители за проценка на изборниот ризик во Северна Македонија

27-03-2024