Презентација: Од млади за млади


Големина на фонт

На 12 август Ве покануваме на промоција на каталог со проекти во рамки на иновативната иницијативата „Од млади за млади“.

На настанот ќе се промовира документот кој ги содржи предлозитена младите собрани од две фокус групи, работилница и „онлајн прашалник.
Промотивниот настан ќе се одржи во четврток (12.08.2021) пред црквата Св. Никола во центарот на Крушево, со почеток во 11 часот.

Повелете сите заедно да го одбележиме Меѓународниот ден на млади!

Инициативата се спроведува од Sotir Gabeloski, учесник на Академијата за јавни политики и член на подмладокот на СДСМ.

КОГА

од: 12-08-2021 11:00

до: 12-08-2021 13:00

КАДЕ

Пред црква Св. Никола во центарот на Крушево

Галерија

Останати настани

Панел дискусија посветена на политичкото рекламирање и интегритетот на изборите

Млади од политички партии

03-04-2024

Работилница за акредитирани набљудувачи на изборите

Млади од политички партии

30-03-2024

Панел дискусија: Зајакнување на соработката меѓу националните чинители за проценка на изборниот ризик во Северна Македонија

Млади од политички партии

27-03-2024