Презентација на физибилити студија и патоказ за основање на тренинг центар во Државната Изборна Комисија (затворен настан)


Големина на фонт

Презентацијата е од затворен тип и е наменета за членовите на Државна изборна комисија (ДИК).

КОГА

од: 12-10-2022 13:00

до: 12-10-2022 15:00

КАДЕ

Државна изборна комисија (ДИК)/ State Election Commission (SEC)

Скопје/ Skopje

Останати настани

Панел дискусија посветена на политичкото рекламирање и интегритетот на изборите

Зајакнати институции спроведуваат фер и ефикасни изборни процеси

03-04-2024

Работилница за акредитирани набљудувачи на изборите

Зајакнати институции спроведуваат фер и ефикасни изборни процеси

30-03-2024

Панел дискусија: Зајакнување на соработката меѓу националните чинители за проценка на изборниот ризик во Северна Македонија

Зајакнати институции спроведуваат фер и ефикасни изборни процеси

27-03-2024