Презентација на документ за јавни политики: Кичево – Зелен град


Големина на фонт

Давор Михајлоски од СДСМ ќе го одржи завршниот настан од проектот Кичево – Зелен град. Преку примарни и секундарни истражувања, компаративна анализа и дискусии со граѓанскиот сектор и локалните власти, оваа иновативна иницијатива има за цел да ги процени можностите за развивање политики на одржливост во Општина Кичево. Во текот на настанот Давор ќе ги претстави резултатите од неговото истражување и препораките за зелени решенија во форма на документ за јавни политики.

Во продолжение е распоредот на планирани активности:

  • Пристигнување на учесниците
  • Презентирање на документот за јавни политики пред учесниците
  • Закуска и освежување
  • Прашања и одговори и јавна расправа
  • Затворање на настанот.

КОГА

од: 15-08-2021 16:00

до: 15-08-2021 18:00

КАДЕ

Бакарди, Кичево / Bacardi, Kichevo

Галерија

Останати настани

Панел дискусија посветена на политичкото рекламирање и интегритетот на изборите

Млади од политички партии

03-04-2024

Работилница за акредитирани набљудувачи на изборите

Млади од политички партии

30-03-2024

Панел дискусија: Зајакнување на соработката меѓу националните чинители за проценка на изборниот ризик во Северна Македонија

Млади од политички партии

27-03-2024