Мој простор – Инфо сесија


Големина на фонт

Дали знаете дека Владата во нејзината официјална програма вети отворање на Младински културни центри? Дали сакате да слушнете нешто повеќе околу тоа?

Сите оние кои сакаат да дознаат повеќе за младинските центри, а воедно и сакаат и им е потребен простор за среќавање со твоите пријатели, простор за едукативни и други активности да ни се придружат на инфо сесијата заеднички да продискутираме.

Ќе разговараме за тоа:
– што се младински културни центри?
– за кого се наменети?
– дали постојат кај нас?
И уште многу други информации.

Ќе разговараме за иницијативата МојПростор, која има за цел да ве информира повеќе за овие ваши потреби. И за тоа каде, како и кој може да помогне или има за задача да ги оствари.
Фасилитатор на сесијата ќе биде Мартина Јачевска, локален мобилизатор во „Поддршка на изборни реформи“, проект на Швајцарската агенција за развој и соработка (СДЦ), кој го спроведуваат Меѓународната фондација за изборни системи (ИФЕС) во партнерство со Националниот младински совет на Македонија (НМСМ)

Придружете ни се на инфо сесијата на 29.01.2021 (петок) во 17:00 часот на Зоом.

 

КОГА

од: 29-01-2021 17:00

до: 01-01-1970

КАДЕ

Zoom platform

Галерија

Останати настани

Панел дискусија посветена на политичкото рекламирање и интегритетот на изборите

Мобилизатори на заедницата

03-04-2024

Работилница за акредитирани набљудувачи на изборите

Мобилизатори на заедницата

30-03-2024

Панел дискусија: Зајакнување на соработката меѓу националните чинители за проценка на изборниот ризик во Северна Македонија

Мобилизатори на заедницата

27-03-2024