Обука: Мониторинг на локални политики и надлежности на локалната власт


Големина на фонт

Во рамки на Програмата за зајакнување и поддршка на Партиските центри за истражување и аналитика (ПИАЦ), ИФЕС во соработка со ПИАЦ на Алијанса на албанците ќе организира три дневна обука на тема: Мониторинг на локални политики и надлежности на локалната власт.
Околу 30тина учесници, одбрани членови од партијата заедно со членовите на ПИАЦ ќе ја поминат оваа обука.

КОГА

од: 24-06-2022

до: 26-06-2022

КАДЕ

h. Hilton, Skopje

Останати настани

Панел дискусија: „Кодекс на однесување – Борба против насилството врз жените во политиката и во изборните процеси”

Истражувачки и аналитички центри

11-06-2024

Панел дискусија посветена на политичкото рекламирање и интегритетот на изборите

Истражувачки и аналитички центри

03-04-2024

Работилница за акредитирани набљудувачи на изборите

Истражувачки и аналитички центри

30-03-2024