Мирен протест и акција за засадување на садници во училишниот двор


Големина на фонт

Во рамките на иновативната иницијатива „Веќе не е ладно во моето училиште“, граѓанската организација Хуманитарно Здружение „Мајка“ од Куманово организира Мировен протест.Целта на настанот е да се потсети Локалната власт / Градоначалникот за предизборните ветувања – реконструкција на училиштето во селата Пчиња и Табановце.

КОГА

од: 20-03-2023 11:00

до: 20-03-2023 13:00

КАДЕ

ООУ Браќа Миладиновци – Пчиња / MPS Brakja Miladinovci - Pcinja

Останати настани

Панел дискусија посветена на политичкото рекламирање и интегритетот на изборите

Иновативни иницијативи - мобилизатори на заедницата , Јавни настани , Мобилизатори на заедницата

03-04-2024

Работилница за акредитирани набљудувачи на изборите

Иновативни иницијативи - мобилизатори на заедницата , Јавни настани , Мобилизатори на заедницата

30-03-2024

Панел дискусија: Зајакнување на соработката меѓу националните чинители за проценка на изборниот ризик во Северна Македонија

Иновативни иницијативи - мобилизатори на заедницата , Јавни настани , Мобилизатори на заедницата

27-03-2024