Мирен протест и акција за засадување на садници во училишниот двор


Големина на фонт

Во рамките на иновативната иницијатива „Веќе не е ладно во моето училиште“, граѓанската организација Хуманитарно Здружение „Мајка“ од Куманово организира Мировен протест.Целта на настанот е да се потсети Локалната власт / Градоначалникот за предизборните ветувања – реконструкција на училиштето во селата Пчиња и Табановце.

КОГА

од: 21-03-2023 11:00

до: 21-03-2023 13:00

КАДЕ

ООУ Браќа Рибар – Табановце / MPS Brakja Ribar - Tabanovce

Останати настани

Панел дискусија: „Кодекс на однесување – Борба против насилството врз жените во политиката и во изборните процеси”

Иновативни иницијативи - мобилизатори на заедницата , Јавни настани , Мобилизатори на заедницата

11-06-2024

Панел дискусија посветена на политичкото рекламирање и интегритетот на изборите

Иновативни иницијативи - мобилизатори на заедницата , Јавни настани , Мобилизатори на заедницата

03-04-2024

Работилница за акредитирани набљудувачи на изборите

Иновативни иницијативи - мобилизатори на заедницата , Јавни настани , Мобилизатори на заедницата

30-03-2024