Лидерство: од учество до донесување одлуки.


Големина на фонт

Во рамки на програмата за поддршка на Центрите за истражување и аналитика на политичките партии (ПИАЦ), ИФЕС заедно со ПИАЦ на ДУИ ќе организира три дневна обука на темата: Лидерство: од учество до донесување одлуки.

Целна група се млади политичари и политичарки од локално ниво од ДУИ.

КОГА

од: 16-09-2022

до: 18-09-2022

КАДЕ

h. Mavrovo, Radika

Останати настани

Панел дискусија посветена на политичкото рекламирање и интегритетот на изборите

03-04-2024

Работилница за акредитирани набљудувачи на изборите

30-03-2024

Панел дискусија: Зајакнување на соработката меѓу националните чинители за проценка на изборниот ризик во Северна Македонија

27-03-2024