Комуникација на јавни политики- аргументирање и презентирање!


Големина на фонт

Во соработка со ПИАЦ на ВМРО-ДПМНЕ во периодот од 28-30ти октомври, ИФЕС организира обука на тема Комуникација на јавни политики-аргументирање и презентирање!

КОГА

од: 28-10-2022 16:00

до: 30-10-2022 15:00

КАДЕ

h. Hilton, Skopje

Останати настани

Панел дискусија посветена на политичкото рекламирање и интегритетот на изборите

03-04-2024

Работилница за акредитирани набљудувачи на изборите

30-03-2024

Панел дискусија: Зајакнување на соработката меѓу националните чинители за проценка на изборниот ризик во Северна Македонија

27-03-2024