Инфо сесија:Мобилизација на општеството за Реновирање на Центарот за управување со кризи “


Големина на фонт

На 09.11.2021 година (четврток) во просториите на средното економско училиште „Перо Наков“ во Куманово, Фламур Џемаили, мобилизаторот на заедницата ќе организира Инфо сесија со цел да се информираат граѓаните на Куманово и профери кои имаат импакт врз мобилизација  за мерката што ја следи во овие 9 месеци.

КОГА

од: 09-12-2021 17:00

до: 09-12-2021 18:30

КАДЕ

SHMK”Pero Nakov”-Bedinje - Kumanovë

Останати настани

Панел дискусија: „Кодекс на однесување – Борба против насилството врз жените во политиката и во изборните процеси”

Мобилизатори на заедницата

11-06-2024

Панел дискусија посветена на политичкото рекламирање и интегритетот на изборите

Мобилизатори на заедницата

03-04-2024

Работилница за акредитирани набљудувачи на изборите

Мобилизатори на заедницата

30-03-2024