Алумни конференција на Академијата за јавни политики (АЈП)


Големина на фонт

Алумни конференцијата ќе собере учесници од минатите три генерации на АЈП и ќе биде одраз на една од целите на АЈП да овозможи заокружување на заеднички активности, проекти и иницијативи на учесниците и алумни на АЈП.

КОГА

од: 20-05-2023 10:00

до: 20-05-2023 21:00

КАДЕ

Hotel ARKA - Skopje

Skopje

Останати настани

Панел дискусија посветена на политичкото рекламирање и интегритетот на изборите

03-04-2024

Работилница за акредитирани набљудувачи на изборите

30-03-2024

Панел дискусија: Зајакнување на соработката меѓу националните чинители за проценка на изборниот ризик во Северна Македонија

27-03-2024