Акција за чистење на Липковска река


Големина на фонт

Ријад Фетаи во рамки на иновативната иницијатива ,,Чиста река за подобро здравје во Липково” на 10 јули ќе организира активност за чистење на реката во Липково.

Со оваа активност тој има за цел да им покаже на гражаните дека треба сами да ја одржуваат и зачувуваат животната средина.

Придрижете ни се на 10 јули од 10 часот во центарот на селото Хотле.

 

 

КОГА

од: 10-07-2021 10:00

до: 10-07-2021 13:00

КАДЕ

Lipkovo

Останати настани

Панел дискусија посветена на политичкото рекламирање и интегритетот на изборите

Млади од политички партии

03-04-2024

Работилница за акредитирани набљудувачи на изборите

Млади од политички партии

30-03-2024

Панел дискусија: Зајакнување на соработката меѓу националните чинители за проценка на изборниот ризик во Северна Македонија

Млади од политички партии

27-03-2024