Академија за јавни политики, трета генерација, Модул 3: „Не сте сами!“ (Да се живее и да се работи во повеќепартиски и плурален свет)


Големина на фонт

КОГА

од: 17-02-2023 16:00

до: 19-02-2023 15:00

КАДЕ

Aurora Resort - Berovo

Останати настани

Панел дискусија посветена на политичкото рекламирање и интегритетот на изборите

Млади од политички партии , Политички Партии

03-04-2024

Работилница за акредитирани набљудувачи на изборите

Млади од политички партии , Политички Партии

30-03-2024

Панел дискусија: Зајакнување на соработката меѓу националните чинители за проценка на изборниот ризик во Северна Македонија

Млади од политички партии , Политички Партии

27-03-2024