Академија за јавни политики, трета генерација, Модул 4: „Медиуми и медијатизација на политиката!“


Големина на фонт

Учесниците на Академијата за јавна политика – трета генерација, во текот на четвртиот модул ќе имаат можност да учат од реномирани новинари и меѓународни и локални експерти за:
– Медијатизација на политиката: етика и интегритет
– Улогата на медиумите и уметноста во политичката манипулација
– Политички партии и медиуми – Стратегии за внатрешна и надворешна комуникација
– Документи за политики и ангажман на заедницата

КОГА

од: 31-03-2023 16:00

до: 02-04-2023 15:00

КАДЕ

VELES

Hotel Gardenia

Останати настани

Панел дискусија посветена на политичкото рекламирање и интегритетот на изборите

Млади од политички партии , Политички Партии

03-04-2024

Работилница за акредитирани набљудувачи на изборите

Млади од политички партии , Политички Партии

30-03-2024

Панел дискусија: Зајакнување на соработката меѓу националните чинители за проценка на изборниот ризик во Северна Македонија

Млади од политички партии , Политички Партии

27-03-2024