Настани

Сите

Анализи/Публикации/Производи

Зајакнати институции спроведуваат фер и ефикасни изборни процеси

Иновативни иницијативи - мобилизатори на заедницата

Иновативни иницијативи - политички партии

Истражувачки и аналитички центри

Јавни настани

Млади од политички партии

Мобилизатори на заедницата

Настани

Настани

Политички Партии

Работилници и обуки

Работилници и обуки

Панел дискусија посветена на политичкото рекламирање и интегритетот на изборите

03-04-2024

Работилница за акредитирани набљудувачи на изборите

30-03-2024 10:30

Панел дискусија: Зајакнување на соработката меѓу националните чинители за проценка на изборниот ризик во Северна Македонија

27-03-2024 10:00

Форум „Граѓанските организации и изборите“

26-03-2024 09:00

Работилница за овластени претставници на подносители на листи на кандидати

16-03-2024 10:30