Започнување на активностите во рамки на Иновативните иницијативи

Uncategorized

И покрај тоа што обуките се финализирани, нашата соработка со првата генерација на мобилизатори во заедницата и учесниците на Академијата за јавни политики продолжува.

Деновиве тие ќе започнат со имплементација на нивните планирани активности во рамките на нивните Иновативни иницијативи.

Со овие активности тие ќе се обидат да ги слушнат, информираат, мобилизираат и да стапат во контакт со различни заедници на локално ниво.

Нашите учесници ќе се обидат да бидат гласот на граѓаните за да и се обратат и да ја запознаат Владата за проблемите што постојат и нејзините дадени ветувања.

Следете не и бидете дел од иновативните активности на нашите учесници.

Галерија